Ik ben in mijn Fortnite-tijdperk in 2022, dankzij geen build en quests

Een groep Fortnite-personages staat samen voor een vulkaan en bij een grote piratenkist.

Afbeelding: Epische spellen

Wanneer Fortnite‘s nieuwste seizoen onlangs gelanceerd, ik deed wat ik nu al vele malen eerder heb gedaan: de game opnieuw installeren, de nieuwe cutscene bekijken, een paar wedstrijden meedoen en gestopt. Maar een dag later gebeurde er iets ongewoons: ik kwam terug en speelde nog wat. En dan nog meer, en nog eens meer. En nu ben ik een full-on Fortnite jongen; het enige dat nodig was, was de verwijdering van het gebouw en Indiana Jones. Laat het me uitleggen.

ik heb geknutseld met Fortnite‘s online PvP sinds 2017 wanneer Fortnite lanceerde zijn nu populaire Battle Royale-modus. Vaak zag ik mensen praten over een nieuw seizoen of hoofdstuk, opgewonden raken en het spel opnieuw laden. En dan zou de frustratie van het verliezen van een paar wedstrijden en het gevoel dat ik geen vooruitgang boekte, de kop opsteken en ik zou stuiteren totdat een nieuw seizoen werd gelanceerd en de hele cyclus zich herhaalde. (Gedurende de hele tijd zou ik nog steeds uren en uren investeren in de originele Save The World co-op van de game modus.) Dus dit recente zomerupdate was gewoon de laatste die mijn aandacht trok en me verleidde om Epic’s online shooter nog een keer te proberen.

Bij het laden vond ik een nieuwe reeks missies die verband hielden met het ontgrendelen van Indiana Jones als een in-game skin. I hou van de Jones films en genoten ook van het vreemde vooruitzicht om als hem te spelen Fortnite, dus ik keek naar de speurtochten en besloot dat ik in plaats van te proberen te winnen, gewoon zou proberen Dr. Jones te ontgrendelen. Zelfs als ik na een paar wedstrijden weer zou stoppen, zou ik dit tenminste hebben raar stukje popcultuur in mijn cosmeticabibliotheek die ik de volgende keer dat een nieuw seizoen me weer bracht, tevoorschijn kon halen.

Lees verder: Ik werd wakker uit een coma in A Fortnite-Geobsedeerde wereld

Ik weet het, speurtochten en cosmetica zijn hier niets nieuws. Maar daarvoor had ik altijd behandeld Fortnite als wedstrijdschutter. Het was een spel dat ik moest winnen, en in mijn gedachten was niet winnen tijdverspilling. Plotseling, met wat speurtochten en een leuke beloning om naar toe te werken, merkte ik dat ik langskwam en een leuke tijd had. Soms voltooi ik een of twee zoektochten en concentreerde ik me dan op het winnen. Andere keren voltooide ik nauwelijks een zoektocht voordat ik werd bespied door Harley Quinn. “Wat dan ook, ik heb mijn zoektocht gedaan”, dacht ik dan bij mezelf, en laadde dan een nieuwe wedstrijd om meer te doen.

Een andere grote reden voor mijn plezier was de relatief nieuwe Zero Build-modus, die al het vervelende en saaie bouwen en het verzamelen van middelen verwijdert, waardoor alleen de actie overblijft. Ik begrijp dat sommige mensen dol zijn op het bouwaspect en beweren dat het de Battle Royale een ander gevoel geeft in vergelijking met andere shooters. En ik ben het er helemaal mee eens, dat doet het zeker. Maar ik heb er nog steeds een hekel aan om muren en bomen te moeten doorbreken om forten te bouwen tegen mensen die daar duidelijk meer ervaring mee hebben en die in seconden letterlijke huizen om me heen kunnen bouwen. Voor mij biedt Zero Build een versie van Fortnite waar zijn goofy-maar-precieze gevechten centraal staan ​​over het doorbreken van hekken om muren te maken.

Misschien wel de meest verrassende ontwikkeling van mijn nieuwe, chill Fortnite mentaal is dat ik ook vaker heb gewonnen. En als ik niet win, bereik ik in ieder geval vaker de top 10. Ik denk dat het komt omdat uitdagingen en speurtochten de inzet op een bepaalde manier hebben verlaagd; veel ervan kunnen in meerdere wedstrijden worden voltooid, dus ik voel niet langer zoveel druk elke keer dat ik speel. En die meer ontspannen houding lijkt zich te vertalen in meer overwinningen.

Het gezegende gebrek aan bouwen in combinatie met mijn hernieuwde besef dat ik geen wedstrijden hoef te winnen om plezier te hebben, heeft ertoe geleid dat ik de afgelopen twee weken veel te veel heb gespeeld Fortnite. Het is al snel een van mijn favoriete games geworden om een ​​uur voor het slapengaan of op een luie zondagmiddag op te laden.

Ik ben zelfs begonnen met het kopen van een Bemanningslidmaatschap. ik ben echt een geworden Fortnite man, en eerlijk gezegd vind ik het goed. Ik heb me gerealiseerd dat Fortniteafgezien van de memes en speling, is eigenlijk een heel goed gemaakt spel dat is altijd aan het veranderen en groeien. Het is altijd spannend om het elke dag op te laden om te zien welke nieuwe speurtochten of goodies me te wachten staan.

Dus ja, ik doe mee Fortnite nu. En ik heb er maar vijf jaar over gedaan. Beter laat dan nooit, denk ik?

Leave a Comment